Close
5406 XP Uden Vluchtoord 33
088 1234 000 contact@staadegaard.com

PartsPoint Group

Distributie en verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires

Welkom bij PartsPoint Group! Stap in de dynamische wereld die de automotive aftermarket al jaren is. Wij zijn een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires. PartsPoint Group is eigenaar van diverse merken, formules en ketens in dit competitieve en gespecialiseerde vakgebied, waarvan het speelveld bovendien steeds internationaler is. PartsPoint Group is gevestigd in Ede, Nederland.

 

KOPLOPER IN ONTWIKKELING

Onder de verantwoordelijkheid van de PartsPoint Group vallen diverse gerenommeerde bedrijven. De grootste daarvan zijn de grossiersketens AD Nederland, Brezan en Staadegaard TC Automotive. PartsPoint Group loopt voorop in de ontwikkelingen die door de markt worden gevraagd. Eén van die ontwikkelingen is schaalvergroting; volume en inkoopkracht zijn doorslaggevend voor de gezonde onderneming die PartsPoint Group is. Wij zullen ons in de komende jaren blijven versterken, zodat ook in de toekomst onze leidende positie gehandhaafd blijft.

De laatste jaren hebben we durf, visie en daadkracht getoond; bijvoorbeeld door het doen van substantiële investeringen. We investeerden onder andere in de uitbreiding van onze onderdelendepots waaruit de 130 Brezan verkooppunten, 200 AD Nederland-grossiersvestigingen en 34 Staadegaard TC-vestigingen bevoorraad worden. Door de professionele marktbenadering en de continue investeringen in haar internationale dienstverlening, speelt PartsPoint Group al jaren een leidende rol in de automotive aftermarket.

PartsPoint is onderdeel van Alliance Automotive Group. Een leidende distributeur van auto-onderdelen aan de onafhankelijke aftermarket in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Polen.

 

PartsPoint Services

Het centrale hart

PartsPoint Group opereert op de Benelux-markt met de sterke en leidende merken AD Nederland, Brezan en Staadegaard TC; ondernemingen die bekend zijn bij elke speler in de automotive aftermarket in Nederland, België en Luxemburg. Deze merken zijn het gezicht, de frontoffice van de PartsPoint Group. Om alle klanten van AD Nederland, Brezan en Staadegaard TC adequaat van dienst te kunnen zijn, is één centrale organisatie gevormd: PartsPoint Services gevestigd in Ede, Nederland.

Uniek in de markt

PartsPoint Services is de backoffice en het kloppend hart van PartsPoint Group. In deze moderne organisatie zijn alle krachten op het gebied van inkoop, marketing, logistiek, IT, HR en administratie gebundeld. De organisatie excelleert zowel in kwaliteit als in efficiency. Dit is noodzakelijk om de leidende positie van PartsPoint Group te kunnen handhaven. Met name de logistieke infrastructuur van PartsPoint Services is uniek in de markt. Het centrale magazijn is gevestigd in Ede, van waaruit ook een aantal regionale depots worden bevoorraad.

Alles met maar één doel voor ogen: het garanderen van een unieke dienstverlening die ertoe leidt dat klanten van AD Nederland, Brezan en Staadegaard TC hun onderdelen- en accessoire-bestellingen binnen twee uur geleverd krijgen! Door deze unieke dienstverlening hoeft het onafhankelijke garagebedrijf géén of nauwelijks een eigen voorraad te houden.