Close
5406 XP Uden Vluchtoord 33
088 1234 000 contact@staadegaard.com

Profiel

Staadegaard-Tc Automotive: “Vooruit!”

Staadegaard TC staat al jaren bekend om haar brede assortiment, haar concurrerende prijsstelling en de klantgerichte instelling. In 2014 is Staadegaard TC onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux geworden. De van origine gescheiden formules (Staadegaard Automotive en TC-Technische Centrale) zijn nu als één organisatie onder de naam Staadegaard TC in de Alliance Automotive Group Benelux geïntegreerd.

Service en aanbod

Met teams van gemotiveerde medewerkers verdeeld over 37 vestigingen in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel en Utrecht, streeft Staadegaard-TC Automotive elke dag weer naar een optimale klanttevredenheid.

Totaal-leverancier

De levering van een compleet productenpakket, maakt Staadegaard-TC tot een ‘totaal’-leverancier waar het autobedrijf terecht kan voor zijn totale ‘automotive’ inkoop. Een echte ‘totaal’-leverancier waar universele autobedrijven, merkdealers, taxibedrijven en fleetowners terecht kunnen voor een breed assortiment, concurrerende prijsstelling, klantgerichte automatisering en (logistieke) service en ondersteuning. Partnership is het sleutelwoord: partnership met klanten, maar ook partnership met fabrikanten en importeurs. Hierdoor ontstaat een sterk samenwerkingsverband, waar het autobedrijf sterk van kan profiteren op het gebied van onder meer logistiek, kennis, scholing en marketing. Staadegaard TC heeft haar inkoop en logistiek sterk kunnen optimaliseren, doordat het nu gebruikmaakt van de inkoopkracht en logistiek binnen Alliance Automotive Group Benelux.

Vooruit!

De slogan is ‘Vooruit!’. Samen met de klanten en leveranciers wil Staadegaard TC ‘Vooruit!’.

 

Binnenkort heten wij PartsPoint.

Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Staadegaard/Technische Centrale heet binnenkort PartsPoint.
Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.