Trainingscentrum Eindhoven

Bijna is het zover. De opening van ons trainingscentrum in Eindhoven is nabij.

Na maanden van intensieve voorbereidingen gepaard met breken, bouwen, installeren en schilderen heeft ons trainingscentrum bijna zijn definitieve inrichting en uitstraling bereikt. Zoals gepland zullen wij vanaf september starten met het verzorgen van praktijkgerichte trainingen voor garagebedrijven.

“Voor onze BCS, AutoCrew en BIS partners betekend dit een aanzienlijke verlaging van de verleturen.”

De trainingen, uitgevoerd door Autoniveau, zijn volledig geaccordeerd door Bosch. In plaats van af te reizen naar Barneveld kunnen de verplichte trainingen in Eindhoven worden gevolgd met als gevolg minder reisuren. Daarnaast starten al onze trainingen in de middag waardoor er ’s ochtends nog gewerkt kan worden. De praktijktrainingen worden vooraf gegaan door een online training waarin de deelnemer de theorie deels thuis tot zich kan nemen.

Op dinsdag 23 september zal het trainingscentrum feestelijk en informatief worden geopend. Alle garagebedrijven uit Brabant en Limburg nodigen wij hier graag voor uit. Voor de Bosch conceptpartners is er een extra avond op 24 september.

Wij ontvangen u in een feestelijke setting en zullen met gepaste trots de met nieuw equipment ingerichte praktijk en theorieruimtes presenteren. Wij informeren u vrijblijvend en stellen u voor aan de trainers en onze gastspreker. Het beloofd niet alleen een feestelijke maar ook een erg interessante avond te worden.

Voor wie

  • Eigenaar
  • Bedrijfsleider
  • Chef werkplaats
  • Monteur

Klik hier om u aan te melden voor 23 September
Klik hier om u aan te melden voor 24 September (uitsluitend voor Bosch Concept Partners)
Overzicht alle Autoniveau opleidingen

trainingsruimte_praktijk1