TC Automotive Brunssum

Vanaf 1 April 2015 is TC Automotive ook vertegenwoordigd  in de Oostelijke Mijnstreek in Limburg. Hiermee is de laatste “blinde vlek” voor TC ingevuld waarmee het  punt bereikt is dat nu ieder garagebedrijf in Limburg  gebruik kan maken van het  unieke en brede pakket van services en diensten van TC Automotive.

Deze nieuwe TC Vestiging stond tot dan in de regio bekend als Brezan-Happarts van de familie Fens.  Net als TC een bedrijf met een sterke focus op de  klant. Beide bedrijven kenmerken zich door de menselijke maat die er wordt gehanteerd. Continuiteit en partnerschap staan voorop, zowel voor de medewerkers als voor de klanten.  De sterk uitgebreide logistiek,  voorraad en de  vele extra productlijnen en diensten die TC vanuit Brunssum aan zal bieden  maken  echter een groot verschil voor het garagebedrijf in deze regio. Vanaf nu  kunnen er keuzes gemaakt worden  en zijn er  nieuwe  mogelijkheden die er tot dan hooguit op afstand te vinden  waren.  

Als strategisch partner van Bosch  met eigen dieselcentra en eigen  Bosch approved trainingscentrum levert TC Brunssum vanaf nu dus álle Bosch lijnen en diensten. Ook onze zeer interessante eigen budgetlijnen van hoge kwaliteit  zoals Vector rem- en chassis delen maken deel uit van het  pakket. En alle merken banden zijn vanaf 1 april bij TC Brunssum uit voorraad leverbaar. Omdat TC zijn hele beleid afstemt op de relatie met garagebedrijven en niet met particulieren zal het grootste deel van TC Brunssum transformeren tot magazijn.  

We zien voldoende uitdagingen om de toekomst mee in te gaan en gaan deze  met vertrouwen tegemoet.

TCBrunssum