Opleidingen GTMO

TC-Logo v3

Als Totaalleverancier doen wij meer dan het leveren van onderdelen. Het trainen van onze klanten/partners nemen wij serieus en dat doen wij dan ook op meerdere manieren.

Door korte lijnen met de OE fabrikanten zijn wij volledig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de autotechniek. Deze kennis delen wij graag. Dit doen we middels produktpresentaties, fabrikantentrainingen en fabrieksbezoeken. Maar hierin gaan wij verder.

GMTO Logo

Op diverse locaties in Brabant en Limburg verzorgen wij samen met GMTO cursussen op het vlak van Motormanagement systemen. De cursussen van GMTO kenmerken zich door een praktische opstelling van de te behandelen systemen waardoor het geleerde direct in een praktijksimulatie kan worden getoetst. De trainingen worden dicht bij de klant gegeven waardoor er een minimum is aan tijdverlies met reizen. Daarnaast zijn de trainingen in een middag/avond ritme ( waarbij de maaltijd wordt verzorgd) waardoor er in de morgen gewoon kan worden gewerkt.

Wat zijn de voordelen van trainen met GMTO

  • De trainingen worden gegeven op meerdere locaties in Brabant en Limburg dus altijd een korte reistijd.
  • De trainingen worden gegeven volgens een middag/avond programma van 14.00 uur tot 21.00 uur; dit betekent beduidend minder verlies van werkplaatsuren en reizen buiten filetijden.
  • Moderne trainingsmethode met heel veel praktijk in kleine groepen dus met veel persoonlijke aandacht.
  • Compleet opleidingsprogramma is mogelijk tot hoog niveau.
  • Niveau 1,2 ,3 en hoger met diverse instroom niveaus.
  • Branche paspoort. IBKI en OOMT gerelateerd.

Meer informatie?
Neem voor de mogelijkheden contact op met uw vertegenwoordiger. U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij contact met u op. OF doe gratis de GMTO kennistest via http://www.gmto.nl/toets/TC.htm. Indien u de instructies volgt neemt GMTO nadat u de test heeft genaakt contact met u op. De uitslag van de test wordt dan met u besproken en er volgt een vrijblijvend advies.

Bedrijfsnaam (verplicht)

Contactpersoon(verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Aantal personen:

Input this code: captcha