Opleidingen AutoNiveau

Wij hebben een compleet trainingscentrum ingericht in Eindhoven en zijn een nauwe samenwerking aangegaan met training- en opleidingsbureau AutoNiveau. Hierdoor kunnen dealers en universele garages een uitgebreid scala aan opleidingen en trainingen volgen. De opleidingen gaan van een simpele apk-training tot een uitgebreide dieseltechnische opleiding. Daarnaast kunnen garagebedrijven die onderdeel zijn van de netwerken Bosch Car Service, Autocrew en BIS, hun noodzakelijke Bosch-trainingen in Eindhoven volgen.

AutoNiveau is de officiële trainingspartner van Bosch en gecertificeerd voor het geven van in principe alle beschikbare en noodzakelijke Bosch-opleidingen. Wij functioneren naar de garagebedrijven toe als ‘voordeur’, waarna AutoNiveau het training- en opleidingspakket verzorgd, inclusief de planning. Behalve de specifieke, aan Bosch gelieerde netwerken, zal AutoNiveau ook aan andere garagebedrijven trainingen kunnen geven.

logo-autoniveau

Bekijk de AutoNiveau Cursus Catalogus

Wat zijn de voordelen van trainen in Eindhoven:

  • De trainingen worden gegeven in Eindhoven, dus een kortere reistijd
  • De trainingen worden gegeven volgens een middag/avond programma van 14.00 uur tot 21.00 uur; dit betekent beduidend minder verlies van werkplaatsuren en reizen buiten filetijden
  • Moderne trainingsmethode; via e-learning kunt u de training thuis of op het bedrijf theoretisch voorbereiden en de trainingen worden daardoor heel praktisch
  • Compleet aanbod van trainingen met voldoende capaciteit; dus vele planningsmogelijkheden
  • Professioneel planningssysteem met inzicht in de opleidingen per monteur

Meer informatie?

Neem voor de mogelijkheden contact op met uw vertegenwoordiger. U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Bedrijfsnaam (verplicht)

Contactpersoon(verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Aantal personen:

Input this code: captcha