Dieselsystemen – Kies voor kwaliteit!

De ontwikkeling van dieselinjectiesystemen gaat heel snel en er worden bovendien strenge eisen gesteld aan de diagnose en reparatie van deze systemen. Dit maakt het onderhouden en repareren van een dieselmotor een complex proces. Bosch en TC helpen u hierbij onder meer door het geven van speciale dieseltrainingen bij u in de regio.

Gebruik de juiste onderdelen
U kunt ervoor kiezen om goedkopere onderdelen te gebruiken bij het repareren van dieselmotoren. Maar zoals u weet: goedkoop is uiteindelijk duurkoop!
Niet-conforme onderdelen kunnen nadelige effecten hebben voor de motor, waaronder:

  1. onregelmatige werking
  2. overmatig verbruik
  3. vervuiling
  4. verstopping van het roetfilter

Maak dus altijd gebruik van kwaliteitsonderdelen van erkende leveranciers.

Vervangen of uitbesteden?
Wij helpen u middels de beste trainingsprogramma’s aan de nodige kennis en geven graag advies bij reparaties.
Hierdoor kunt u steeds vaker de benodigde onderdelen zelf vervangen. Die onderdelen kunt u dan bij TC bestellen. Maar regelmatig is er een complexere reparatie die specifieke kennis en apparatuur vereist. Kies dan voor een gespecialiseerd bedrijf binnen het Bosch-netwerk: TC Automotive is Bosch Diesel Center Premium en biedt u vakkundige service op locatie of vanuit hightech werkplaatsen in zowel Brabant als Limburg

Wij zijn in het bezit van de juiste kennis en apparatuur en gebruiken altijd de juiste onderdelen. Zo gaan uw klanten altijd veilig de weg op!

Wilt u meer weten over ons nieuw Dieseltrainingsprogramma of over onze technische support

Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of stel hier uw vraag via info@technischecentrale.nl