AVDA

Wij hebben ons assortiment producten en diensten volledig afgestemd op de behoefte van autobedrijven en de hedendaagse autotechnicus. Een zeer uitgebreid assortiment producten die in automotive werkplaatsen worden gebruikt zijn ondergebracht in de unieke en overzichtelijke catalogus “Alles Voor De Autotechnicus” (AVDA).

Periodiek worden een groot aantal producten uit ons AVDA assortiment extra onder de aandacht gebracht bij autobedrijven middels het AVDA actiemagazine. Hierin staan naast vele acties en aanbiedingen ook redactionele, technische artikelen over actuele onderwerpen en wetenswaardigheden voor de autotechnicus.

Naast de papieren versie bestaat er ook een elektronische AVDA catalogus; deze is opgenomen in ons klantenportaal. Zoeken, bekijken, uitprinten of bestellen; efficiënter en eenvoudiger kan het voor de autotechnicus bijna niet worden gemaakt!

Voor meer informatie over het AVDA assortiment, de AVDA catalogus en ons klantenportaal kunnen autobedrijven contact opnemen via het contactformulier of telefonisch met 088 1234000.

Ga naar allesvoordeautotechnicus.nl