Automaterialen

TC-Logo v3

De Europese Commissie heeft in juni 2010 de nieuwe BER-regeling opgesteld. Deze regeling verplicht autofabrikanten technische informatie vrij te geven. De consument en garage komt hierdoor sterker te staan omdat garantie niet mag komen te vervallen indien een voertuig onderhouden wordt door een andere garage dan de merkdealer. Ook de specificaties van auto-onderdelen vallen onder deze regeling.

TC werkt samen met gerespecteerde fabrikanten die zich conformeren aan de door de autofabrikant gestelde eisen. De onderdelen die wij leveren zijn minimaal gelijkwaardig aan origineel! Veelal komen ze zelfs uit dezelfde fabriek, echter staat er niet het automerk op maar uitsluitend de producent. Kijkt u maar eens onder de motorkap. Wedden dat u onze merken ziet?

autoparts5

Niet elke autofabrikant is even duidelijk als het om de juiste technische informatie gaat. Daarom hebben wij voor onze klanten de complete data van Audacon beschikbaar. Audacon is een republisher van technische gegevens. De originele technische informatie van alle toonaangevende autofabrikanten wordt door Audacon omgezet en is daardoor voor onze klanten op een eenduidige wijze beschikbaar. Dit is inclusief technische schema’s, werkbeschrijvingen en flatrate tijden.

autoparts1

Wist u dat wij meer dan 40.000 verschillende artikelen op voorraad hebben en middels dagdistributie dagelijks beschikken over een voorraad van meer dan 200.000 verschillende artikelen? Een opsomming van alle producten en merken is dan ook onmogelijk.

Bekijk hier de meest voorkomende technische artikelen/merken