Algemeen

TC-Logo v3

Tc Automotive is een gedreven familiebedrijf, of misschien beter een bedrijfsfamilie. Begonnen als groothandel in automaterialen, gereedschappen, olie en banden. Uitgegroeid tot partner voor het garagebedrijf. Behalve onderdelen leveren wij logistiek, kennis en kunde. Waar gewenst gaan we nog verder met concepten zowel product georiënteerd als voor uw gehele bedrijf.

Logistiek & Levering

tc-Logistiek

Wij verzorgen uw logistiek. Meerdere malen per dag bezorgen wij het meest uitgebreide assortiment automaterialen van Nederland. Dit doen wij middels een intensieve routedienst. Minimaal 2x per dag en waar gewenst op basis van uur-service of à la minute. Zo heeft u uw bestelde onderdelen vaak nog binnen dezelfde dag in huis en afgestemd op uw behoefte zodat uw monteurs niet onnodig hoeven te wachten.

Auto-onderhoud aantrekkelijker maken voor de consument

Trainingen & Scholingen

tc-opleiding

Behalve de logistiek bieden wij informatieavonden en scholingen aan op het gebied van techniek en technologie. Losse cursussen zijn mogelijk maar ook complete scholingstrajecten. Als partner van Bosch, Hella, Exponentia, GMTO, Autoniveau en anderen hebben wij complete cursusagenda’s beschikbaar. Met gecertificeerde cursus en hightech training ruimtes in Eindhoven, Helmond en Maastricht hoeft u er niet ver voor van huis.

Ook proberen wij zoveel mogelijk middag/avond cursussen te organiseren zodat de werkzaamheden in de werkplaats er niet onder hoeven te lijden.

Bekijk alle trainingen en scholingen!

Service & Support

tcService

Onderdelen leveren kan iedereen. Het verschil zit in de details. Wij leveren onderdelen van de gerenommeerde merken. Stuk voor stuk OE kwaliteit. Producten waar u dus op kunt vertrouwen. Dat doen we zodat u met zekerheid vooruit kunt. Onze verkoopmedewerkers hebben een gedegen opleiding in combinatie met veel praktijkervaring. Geen onpersoonlijk callcenter maar vooral mensen uit de praktijk die weten wat u wilt en hoe u het wilt. Om onze reputatie als totaalleverancier helemaal waar te maken heeft TC haar activiteiten uitgebreid met een elektro-, diagnose- en dieselwerkplaats.

TECHNISCHE CENTRALE CALLCENTER

088-1234000

Buiten het leveren van onderdelen kunnen wij u helpen met het testen en herstellen van startmotoren en dynamo’s, alle soorten verstuivers, elektronische en mechanische dieselpompen en common-rail systemen. Behalve het leveren van nieuwe en ruildelen kunnen wij uw oude onderdelen testen en eventueel reinigen, repareren of reviseren. Zo kunt u vooruit.