AD Autobedrijf

TC-Logo v3

AD Autobedrijf is een international garageformule met meer dan 4.300 aangesloten professionele bedrijven in vijftien Europese landen. In nederland zijn er ca. 150 AD Autobedrijven aangesloten en actief met de garageformule. Het centrale uitgangspunt is het leveren van professionele service door professionele medewerkers waarbij de klant centraal staat.

AD Autobedrijf heeft een duidelijke propositie naar de consument. Auto-onderhoud voor ieder merk, ongeacht de leeftijd en conditie. Een actieve benadering om klantenbehoud na te streven en daarnaast actief wervend onder autokopers op internet. De presentatie van AD autobedrijf is professioneel middels diverse eigen sites zoals adautobedrijf.nl en debestebandenprijs.nl, daarnaast is er de AD Goed bekeken huis aan huis folder en diverse andere activiteiten.

Het garagebedrijf wordt op alle terreinen van de bedrijfsvoering ondersteund door een actief team. Daarnaast zijn er regelmatig regiobijeenkomsten voor de AD autobedrijven met diverse interessante onderwerpen en is er een eigen trainingsacademy.

ad-benelux